TITLE

DESCRIPTION

Sessions informatives del programa FERYA-IB

Benvolgues APIMA,

Com ja sabeu, des de FAPA Mallorca treballam des de fa anys donant suport al projecte FERYA (Famílies en Red Y Activas). Aquest curs hem fet una gran passa i el programa s’està desenvolupant a totes les Illes, gràcies al suport que la Conselleria de Benestar Social ens dóna mitjançant la confederació COAPA.

FERYA és un programa de capacitació de les famílies perquè actuem de manera participativa i eficaç davant els riscos que afecten als nostres fills i filles. El programa, que sorgeix de l’aliança entre professionals de la prevenció (IREFREA) i els representants de les principals federacions d’associacions de pares i mares, té un gran potencial i aporta beneficis que afavoreixen el creixement de les APIMA.

Amb l’objectiu d’avançar en l’empoderament de les nostres associacions de pares i mares i capacitant a les juntes, treballam estratègies de col·laboració en xarxa per prevenir els riscos que afecten als nostres infants i adolescents, una tasca que ja ha de començar els darrers cursos de Primària.

Us convidam a conèixer el nostre projecte “Prevenció de riscos dels nostres fills” amb la intenció de que conegueu el programa FERYA i, si ho trobau adient, organitzar i activar a les famílies del vostre centre. Els pares necessitam capacitar-nos per afrontar molts dels problemes que ens preocupen i descobrir les avantatges que té ser pare o mare responsable i participatiu a traves del capital social de la nostra APIMA.

Els companys d’IREFREA se posaran en contacte amb les vostres juntes i si vos interessa, concertaran una breu reunió (10-15 minuts) on explicarem a la junta l’iniciativa per si la voleu aprofitar al vostre centre. Aquests curs, es té previst fer un taller de capacitació i empoderament d’APIMA a la vostra àrea Des de la Federació consideram que és una bona ocasió que no vos podeu perdre, per això us animam a participar.

Aquesta activitat és GRATUÏTA.

Vos esperam.